Vettel, campió de la F1.
Vettel aconseguí el seu quart títol mundial consecutiu.

Antonio Moreno, Richard Sánchez i Pablo Barceló 3r ESO


Vettel, es proclamà campió de la fórmula 1 per quarta vegada consecutiva. Aquesta vegada ho va fer a l'Índia, després que  Fernando Alonso no puntués per problemes mecànics.


A la darrera carrera Sebastian Vettel va aconseguir igualar el rècord que va aconseguir en Michael Schumacher a l'any 2004. Aquest rècord consisteix a guanyar set carreres consecutivament. Si a la següent carrera torna a guanyar, superarà aquest rècord a falta d'una altra. La darrera carrera es celebrà a Abu Dabi (Yas Marina) en la qual la seva victòria va ser molt còmoda ja que el seu cotxe, amb diferència, és el millor de tots. Sebastian Vettel celebrà a l'Índia el seu quart títol fent ''donuts'', és a dir, fent voltes sobre si mateix amb el cotxe dins la pista. La Federació Internacional d' Automobilisme decidí sancionar-lo amb 25.000 euros. Aquesta sanció la va pagar l'equip Red Bull però a la darrera carrera Vettel tornà a fer-ho i l'equip li va dir que aquesta vegada ho hauria de pagar ell.
Pensem que no haurien de sancionar aquesta celebració ja que no hi ha perill i un mundial no es guanya tots els dies. Vettel és un pilot jove i bastant bo, però sempre hi ha diferents opinions. Alguns creuen que el seu cotxe té qualque cosa que fa que sigui més fàcil guanyar i d'altres diuen que és el millor pilot ara mateix i  que condueix com cap altre.

Nosaltres sabem que és un bon pilot però creiem que el seu cotxe té qualque cosa diferent ja que el so del motor no és com el dels altres.

Comentaris