Maremagnum

Martí J. Estelrich, 3r ESO D
El festival "Maremagnvm", dedicat a la cultura clàssica, presenta la seva tercera edició amb diferents activitats: tallers de recreació històrica, conferències, visites guiades, degustacions...  S'estén per gran part de Mallorca a partir d’emplaçaments com el Centre Cultural la Misericòrdia, els jaciments arqueològics de Pollentia, Son Fornés i Son Real, a més del Castell de Bellver i el Museu de Mallorca.
Organitzat per l’Asociació MAREMAGNUM, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma, amb la col·laboració de Santillana i SER Mallorca, el Festival va obrir les portes dijous 30 de márç  i les tancà el diumenge 2 d’abril.
Els alumnes del nostre centre hi varen anar divendres 31, organitzat pel Departamemt de Llengües Clàssiques.
Hi havia diferents activitats organitzades per professors i alumnes de diferents centres .
L’activitat organitzada pel nostre centre consistia en un joc de capses. Et tapaven els ulls i et ficaven la mà en una caixa amb un objecte i tu havies d'endevinar quin objecte era.
N'hi havia un altra que t'explicava com es vestien els romans i segons com es vestien eren pobres, rics,  pagesos, emperadors , dones casades...
També hi havia un taller que explicava de què s'alimentaven els romans i en un taller fet per l'IES Felanitx et llegien el futur, entre altres activitats.

Comentaris