Primer dia d'insitut

Alumnes 1r A i B


El passat dia 13 de setembre varen començar les classes a tots els centres educatius de les Illes Balears. Els alumnes estaven esperant davant les portes nerviosos i il·lusionats per a començar un nou viatge educatiu. Alguns varen arribar bastant tard perquè la nova companyia d’autocars no coneixia les parades.
De sobte les portes es varen obrir i el mestre Blai Bonet, cap d’estudis de l’institut, els va guiar cap  a les seves aules. 
El tutor de cada classe es va presentar i els va donar la benvinguda i posteriorment els va donar les agendes, els horaris, els dies festius... 
Va ser un dia bastant agradable i molt calorós, però un poc avorrit per tantes explicacions, perquè cada professor que entrava explicava les normes, els criteris... i això va ser molt repetitiu... tenir dotze professors diferents és una llauna!
Els professors varen ser amables i graciosos. Es varen trobar nins i nines de diferents escoles: Santanyí, Calonge, Cala d'or i s’Alqueria. El repte era conèixer-nos  i fer-nos amics.
 Els professors varen mostrar les diferents aules  matèria, i també el bar que hi ha al pati.
Una cosa que va sorprendre i va tranquil·litzar molt va ser que els alumnes d’altres cursos varen respectar molt els nous. Els estan molt agraïts!!!!                                 


Comentaris