Quilometres de solidaritat

SAVE THE CHILDREN


 Save the Children és una organització no governamental (ONG ) internacional que té com a finalitat treballar per als drets dels infants necessitats. Per ajudar els nens refugiats, es fan carreres solidàries anomenades “ Quilòmetres de solidaritat ”. Es tracta d’una carrera que es fa a al centre educatiu amb els nins i nines, on els alumnes correran un determinat recorregut i per cada volta realitzada faran un donatiu a l’organització. 

 Què s’aconsegueix amb aquests doblers? S’aconsegueix el necessari per a que els nins que no tenen menjar , ni poden anar a escola, puguin complir els seus somnis com altres ho poden fer.

 Enguany és la quinzena edició de la cursa. Al 2017 gràcies a donants, institucions, programes de centres educatius/escolars, amb ajuda dels nens, amb força i compromís es va poder donar resposta sobre el terreny actuant en 43 conflictes. 

Bàsicament treballen a Síria, Afganistan i Sudan del Sud.  El 2012 es va crear el camp de refugiats de Zaatari a Síria pensat com una cosa temporal.  Actualment s’ha convertit en un assentament de més de 80.000 persones. Save de Children ha estat treballant des del naixement del campament per millorar les condicions de vida i les oportunitats dels nins i nines desenvolupant programes d’educació, salut i nutrició, protecció i atenció a la pobresa infantil.

Dia 27 de novembre l’IES Santanyí aportarà el seu granet d’arena. 

Comentaris

Entrades populars