Intercanvi: la Seu d'Urgell


Una molt bona experiència que es repeteix any rere any. La setmana del passat 28 de gener els alumnes de 1r d’ESO varem anar de viatge d’intercanvi a a una petita ciutat dels pirineus anomenada Seu d’Urgell. Els alumnes de 1r d’ESO varem estar cinc dies a la Seu i varem estar a casa d’uns altres nins que vendran pel mes maig. Cada dia varem fer una activitat diferent que el departament de català va preparar com cada any.

El primer dia no varem fer gaire cosa, ja que només varem estar viatjant. Varem partir de Santanyí a les 10:30 i a les 13:30 varem pujar a l’ avió cap a Barcelona ; després tendrien 3 hores aproximadament d’autobús. Aquell dia varem arribar i el que varem anar a la casa de les seves respectives parelles per tal de descansar del llarg viatge. El segon dia els alumnes de Santanyí varem anar a fer una visita per la Seu amb una antiga mestra del Joan Bordieu i els mestres de català de Santanyí. Aquell mateix dia varem fer activitats amb els alumnes del Joan Burdieu i a l’horabaixa varen anar a casa de les famílies. Al dia següent hi varem anar a esquiar i hi va haver moltes caigudes. El quart dia va ser molt emocionant, ja que els alumnes de Santanyí varem anar a Andorra i ho varem passar molt bé. Pel vespre hi va haver el sopar de acomiadament amb les famílies, els mestres i els alumnes.

El 5è dia i el darrer els alumnes de l’intercanvi varem anar a la Reula, l’anomenada fàbrica de mató, llet i iogurts de la Seu d’Urgell. Els nins i nines varem passar molt de gust de veure els vadellets, que a més eren molt macos. Després de la Reula els alumnes varen tornar a l’institut Joan Burdieu on hi va haver la acomiadament amb els alumnes i després tres hores de viatge cap a Barcelona i de Barcelona a Palma, la nostra estimada Mallorca i finalment els alumnes arribaren a Santanyí a les 20:00h.

Pilar Sánchez Núñez, 1r de Revista

Comentaris

Entrades populars